Plantenkleuringen

Natuurlijk haar verven met plantenkleuringen

5 voordelen van haar verven met Oliebe plantenkleuringen

1. Je krijgt met plantaardige kleuringen geen schadelijke stoffen in je lichaam.
2. Je hebt geen last van allergische reacties op PPD en andere toxische stoffen.
3. Je haar krijgt een kleur én meteen ook een kuur. De kleuring vormt namelijk een beschermende laag om elke haar heen. Dit in tegenstelling tot ‘gewone’ haarverf die door het haar heen dringt en zo het haar kapotmaakt. Het haar wordt glanzender, voller en haaruitval wordt teruggedrongen.
4. De eerste keer dat je verft kan de kleur nog een beetje transparant zijn. Voordeel hiervan is dat de uitgroei minder snel zichtbaar wordt.
5. De kleuring met planten is individueel en ziet er natuurlijk uit omdat het een mix aangaat met je eigen haarkleur. Dit betekent ook dat de natuurlijke donkere en lichtere nuances behouden blijven. Een natuurlijk high/low lights effect ofwel een balayage.

natuurlijke plantenkleuring

plantenkleuring

nadelen andere haarverven
De schadelijke chemische bestanddelen van niet 100% natuurlijke kleuringen tasten de haarkwaliteit aan. Je ziet beschadigd haar dat droog, pluizig kan zijn en minder vol en glanzend is. De chemische stoffen komen ook weer in onze planeet evenals in onze huid terecht. Met 100% plantenkleuringen is dit gelukkig niet het geval, terwijl je nog steeds je haar permanent kunt dekken, ook grijs haar. Het is alleen niet mogelijk je haar lichter te maken dan 1 kleurtoon, maar er zijn meer dan genoeg andere mogelijkheden zodat je jouw eigen unieke haarkleur krijgt die goed bij jou past.

ingrediënten plantenkleuringen
Wij werken met het merk Oliebe. De ingrediënten zijn 100% natuurlijk en zoveel mogelijk biologisch. Voorbeelden van bestanddelen van plantenkleuringen zijn:
berkenbladeren, henna, hibiscus, oregano, rabarberwortel, rood sandelhout, vlier en walnootbolster. Een uitgebreide  lijst van ingrediënten vind je hier.

Wil je meer weten, ga dan naar contact of maak meteen een afspraak